Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare al Magazinului online Childhood Toys (childhood.ro).

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document, pentru a evita eventualele neintelegeri.

Magazinul online Childhood Toys (childhood.ro) este administrat de:

S.C. MON & TOY 86 S.R.L.

Sediul Social: Bdul.Timisoara Nr. 7A, Bl.G4.,Sc.B, Ap.33, Sector 6, Bucuresti.

Nr. Reg. Comertului: J40/2106/2008

Cod Unic de Inregistrare: RO 23232425

IBAN:RO51BTRLRONCRT0337330401

Banca TRANSILVANIA - Sucursala Chibrit

Sediul Comercial, deschis publicului in Bdul Carol I Nr. 25, Sector 2, Bucuresti.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Administratorul site-ului Childhood Toys (childhood.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Incheierea Contractului

Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul www.childhood.ro utilizatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de comerciant – administrator site, respectiv prin telefon, sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau primirii de catre client a confirmarii automate de plasare a unei comenzi, prin e-mail.
Emiterea automata a confirmarii de plasare a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Incheierea contractului se considera efectuata in momentul in care se transite e-mailul de finalizare a comenzii, e-mail care confirma si expedierea coletului cu produsele comandate. In situatii exceptionale, comanda poate fi anulata si dupa acest moment, existand situatii neprevazute, in care coletul este deteriorat in timpul transportului si nu se poate retrimite un nou colet daca stocul se epuizeaza intre timp.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Raporturile comerciale dintre cumparator si Childhood Toys (childhood.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Singurele costuri care vor cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail: contact@childhood.ro sau la nr. telefon 0767.564.536.

Administratorul Childhood Toys (childhood.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate, putand totusi exista mici diferente de intensitate si culoare in functie de setarile monitorului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Childhood Toys (childhood.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Childhood Toys (childhood.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Childhood Toys (childhood.ro), isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Childhood Toys (childhood.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Childhood Toys (childhood.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul site-ului fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Childhood Toys (childhood.ro) isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.childhood.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Childhood Toys (childhood.ro) isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc.

Preturile pot fi actualizate periodic. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se efectueaza prin servicii de curierat plata se face ramburs cash la curier – achitati comanda numerar la primirea produselor. Childhood Toys (childhood.ro) nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Uneori, datorita multitudinii de factori implicati in activitatea de curierat, termenele de livrare mentionate pot fi depasite, pot aparea situatii si cazuri speciale pentru care nu ne putem asuma raspunderea, deoarece odata predat coletul cu produsele comandate de dvs. catre firma de curierat, coletul este in custodia lor si termenii de livrare sunt responsabilitatea firmei de curierat.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor, produsele sunt noi, in ambalajele originale, insa anumite produse nu beneficiaza de garantie de la producator, fapt care nu afecteaza garantia de conformitate, reglementata prin Legea 449/2003. Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site difera de la un produs la altul, in functie de tipul produsului.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Childhood Toys (childhood.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.childhood.ro si subdomeniile acestuia, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.childhood.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Childhood Toys (childhood.ro) isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Declinarea responsabilitatilor

Childhood Toys (childhood.ro) nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe www.childhood.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate. Site-ul precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.

Childhood Toys (childhood.ro) isi rezerva dreptul de a anula o comanda, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile afisate pe site-ul www.childhood.ro sunt rezultatul unei erori materiale, erori ale sistemului software de administrare a site-ului;
– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului, in tot sau in parte. Dar Childhood Toys (childhood.ro) se preocupa sa actualizeze informatiile, astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara.

Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal

Childhood Toys (childhood.ro) respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.childhood.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.childhood.ro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, precum si pentru informarea clientilor referitor la noutatile si promotiile magazinului.
Conform Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Childhood Toys (childhood.ro) are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.
Refuzul dumneavoastra de ne furniza datele, determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii - onorarii comenzii.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Childhood Toys (childhood.ro) nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate de Childhood Toys (childhood.ro) si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@childhood.ro