Confidentialitate


Site-ul Childhood Toys (childhood.ro). este administrat de S.C. MON & TOY 86 S.R.L, cu Sediul Social in Bucuresti, Bulevardul Timisoara Nr. 7A, Bl.G4, Sc.B, Et.3, Ap. 33, Sector 6, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2106/2008. CUI: RO 23232425

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de lege pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prelucrarea datelor cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri bine determinate, explicite şi legitime, adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. MON & TOY 86 S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. colecteaza date cu caracter personal pe paginile siteului, numai cu acordul voluntar al utilizatorului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea contului, fiecare utilizator si-a exprimat consimtamantul ca S.C. MON & TOY 86 S.R.L. sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”)

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Childhood Toys (childhood.ro) pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, servicii de curierat, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legea Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Childhood Toys (childhood.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit rectificarea sau actualizarea în special a datelor incomplete sau inexacte, pe baza actelor doveditoare.
 • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă cu Legea Nr. 677/2001.
 • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele oricărei operaţiuni efectuate, dacă aceasta notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 • dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime, ca datele care va vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare; în caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
 • dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate.
 • dreptul de a vă adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost încălcate.
 • Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa informand Childhood Toys (childhood.ro) cu privire la incalcarea drepturilor printr-o declaratie explicita, trimisa prin serviciul postal sau la adresa de e-mail contact@childhood.ro

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea Nr. 677/2001 persoana vizată se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/şi instanţelor de judecată.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Toate informatiile completate in formularul pentru inregistrarea unei comenzi (nume, adresa, adresa de e-mail, telefon), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite niciodata unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul Childhood Toys (childhood.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Childhood Toys (childhood.ro) in urmatoarele scopuri:

 • Stabilirea contactului cu clientii;
 • Prelucrarea comenzilor;
 • Participarea la concursuri, promotii;
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Childhood Toys (childhood.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Politica de confidentialitate S.C. MON & TOY 86 S.R.L. se refera doar la datele furnizate voluntar de catre utilizator exclusiv pe site. Nu raspundem pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. se obliga ca datele colectate ale utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate. Childhood Toys (childhood.ro),utilizează metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare. este periodic analizata in privinta securitatii.

S.C. MON & TOY 86 S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Pentru mai multe detalii şi informaţii orice persoană interesată se poate adresa:

Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Bucuresti, Str. Olari, nr. 32, Sector 2.

Telefon: (021) 252.58.88 Fax: (021) 252.57.57

Web: www.dataprotection.ro
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro