Testiomoniale

Am primit coletul mulțumim pentru cadou sunteți minunați vom colabora curând!

Am primit coletul. Mulțumesc pentru cadou!

Multumim pentru produsele de calitate si pentru prompitudine! Micul cadou a facut senzatie! Vom reveni!

Un magazin cu oameni extraordinari. Va multumim pentru toate jucariile minunate!

Recomand din toata inima. Jucariile sunt minunate. Coletul a ajuns foarte repede. Multumim frumos pentru cadoul primit!! Voi comanda din nou negresit!!

Wowww! Nu ma asteptam sa ajunga atat de repede!Ieri am dat o,si azi mi ajuns.Ambii copii sunt ff incantati de jucariile comandate.Cu siguranta vom mai comanda jucarii!

Buna ziua! Va multumesc pentru colet, comanda a fost identica cu ceea ce am vazut pe site, micul cadou a fost o surpriza extrem de placuta. Jucariile sunt colorate si cel mai important nu prezinta asperitatii sau aschii. Am fost sunata de o doamna extrem de draguta care mi-a cerut adresa pentru ca nu erea completa si mi-a mentionat ca produsele mi se vor livra a doua zi, lucru care s-a si intamplat, cu alte cuvinte serviciile sunt ireprosabile. Felicitari pentru amabilitate si seriozitate!

Jucariile sunt superbe,a ajuns ffff repede coletul si am primit si un cadou.va multumim din suflet pentru cadou.cu siguranta vom mai comanda.

Doamna ce ne intampina in magazin este deosebita. Am fost multumim de tot ce am luat de la Dansii.

Am fost in magazin sa vorbim cu Mos Crăciun, iar doamna de acolo cred ca era Doamna Craciun, asa de drăguță era. Pustiul a primit si un cadou :)
Recomand
1 2 3
Scrie un comentariu