Despre noi

Childhood Toys - Jucarii lemn Bucuresti

Povestea noastra...

Nimic nu este mai pur decat copilaria. De aici a pornit conceptul nostru "Childhood Toys", pentru ca dorintele copiilor nostri si visele lor frumoase trebuie sa ne faca sa nu uitam niciodata ca in fiecare dintre noi este fericirea lor.

Alaturi de o jucarie din lemn, copilul tau nu se va plictisi niciodata. Cat timp vom fi alaturi de copii nostri si imaginatia lor va fi stimulata, copii se vor dezvolta normal, vor fi sanatosi si fericiti. Avand convingerea ca jocul, implicarea in toate activitatile impreuna cu ei ne vor transforma pe toti in copii fericiti.

Din dragostea noastra parinteasca ce o purtam copiilor, ne-a detreminat sa facem copiii si parintii fericiti si cu ajutorul produselor pe care le comercializam.

Anul 2008 a fost anul in care am inceput comercializarea exclusiv a jucariilor din lemn si a jocuri colective vopsite cu vopsea pe baza de apa, ecologica, non toxica de la producatori interni dar si a celor din import.

Am inceput sa vindem in mod direct la evenimente, targuri si expozitii specifice.

Ca un raspuns la intrebarea ce a venit in mod firesc din partea multor parinti si clienti: "Unde va mai putem contacta?" , am decis in luna noiembrie a anului 2015 sa activam si in mediul online.

Nu trebuie sa uitam niciodata ca jucariile din lemn au fost cele mai populare pana la aparita celor din plastic. De atunci se pare ca jucariile din lemn au fost oarecum uitate. Jucaria din lemn, facuta cu maiestrie, probabil ca o sa coste ceva mai mult decat una din plastic, dar copilul poate crea o relatie de durata cu aceasta iar atunci cand cresc acestea pot fi donate mai departe sau vandute si vor face cu siguranta inca o generatie de copii fericiti.

Jucariile din lemn pe care le comercializam ne dorim sa aiba un rol important in educarea copiilor nostri dezvoltandu-le imaginatia, creativitatea, dar sa nu uitam niciodata sa ii invatam sa pretuiasca si sa respecte natura si mediul in care traim.

Majoritatea jucariilor moderne descurajeaza creativitatea, dezvoltarea mentala, in cazul copiilor care se joaca numai cu jucarii luminoase sau zgomotose, dezvoltarea copiilor va avea de suferit deoarece ei nu vor invata sa isi dezvolte latura afectiva, latura creativa dar si imaginatia. Jucariile din lemn din todeauna au stimulat, creativitatea, imaginatia, motricitatea, abilitatile motrice fine, abilitatea de rezolvare a unei probleme, plus multe alte trasaturi esentiale pentru dezvoltarea corecta si armonioasa a copiilor nostri.

Incercam sa va oferim o gama cat mai variata de produse diferite care sa ajute si sa contribuie la o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a copiilor nostrii.

Incepand cu categoria Jucarii educative, incercam sa va oferim o gama de produse cat mai diverse, care cu siguranta vor avea un rol foarte important in dezvoltarea motrica a micutilor, abilitatilor motrice fine, invatarea culorilor, cifrelor, literelor, formelor geometrice dar si in descoperirea primelor indeletniciri prescolare prin efectuarea scrisului si a calculelor matamatice.

Jucariile de construit , sa nu uitam, vor fi intodeauna atractia celor mici ajutandu-i foarte mult sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea prin invatarea, formelor, formelor geometrice, culorilor, figurinelor, vehiculelor dar si a elementelor de peisaj.

Jucariile puzzle vor contribui deasemenea cu succes la dezvoltarea micutilor in mod corect prin invatarea figurinelor, formelor si prin pozitionarea corecta a lor.

Figurinele din lemn au fost si vor ramane la randul lor una din atractiile de mare interes a celor mici. Acestea vor contibui si ele cu siguranta la descoperirea minunatei lumii, a povestilor si nu numai, contribuind la o dezvoltare sufleteasca, afectiva armonioasa.

O alta gama importanta pe care incercam sa oferim micutilor este cea a jucariilor muzicale care cu siguranta va aduce si va avea o importanta deosebita in dezvoltarea corecta de coordonare motrica. Sa nu uitam si de rolul poate cel mai important, al auzului si al urechii muzicale, chiar daca pentru noi cei mari nu va fi asa de placut intodeauna, datorita sunetelor si a zgomotelor pe care le vom auzi.

Jocurile colective au un rol de mare importanta in educarea copilului, in integrarea in colectivitate si intr-o dezvoltare armonioasa, a socializarii de orice fel.

In speranta ca prin scurta noastra descriere, prin dragostea, ce o purtam copiilor nostri dragi, dar si interesati de o dezvoltare corecta si armonioasa a lor, speram sa faceti alegerea potrivita fiind fericiti alaturi de copii dumneavoastra.

Va multumim!

Echipa Childhood Toys