Joc lemn asociere culori si animale

35.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ Montessori din lemn de indemanare, sortare, asocierea culorilor si figurinelor de animale.

30 zile
TOY67952
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ Montessori din lemn de indemanare, sortare, asocierea culorilor si figurinelor de animale. Jocul contine placa fixa cu doua fete cu piesele mobile colorate diferit pe o parte, iar pe cealalta parte piesele au reprezentate figurine de animale (piesele nu pot fi scoase de pe placa). Jocul are cartonasele cu imagini ale pieselor pozitionate pe placa pe care cei mici trebuie sa le priveasca cu atentie sa aleaga cartonasul cu imaginea dorita si apoi sa mute piesele pe placa pana obtin combinatia asa cum vede in imaginea reprezentata pe cartonas.

Jocul dezvolta abilitatile motrice, coordonarea mana-ochi si imaginatia celor mici.

Dimensiuni aproximative plansa suport : 22,5 x 18 cm

* Deoarece ajuta la dezvoltarea abilitatilor, jucariile din lemn sunt recomandate atat copiilor mici cat si celor mai mari.

* Toate produsele comercializate de noi sunt colorate cu vopsea ecologica.

* Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !
Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jucaria din lemn. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

0%

0

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie