Joc lemn 2 in 1 Sortator cu Abac

50.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ din lemn 2 in 1 Sortator cu Abac.

30 zile
TOY67855
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ din lemn 2 in 1 Sortator cu Abac. Jocul este format din placa cu 5 coloane de stivuit - sortare a diferitelor forme geometrice colorate diferit si 10 coloane numerotate cu inele colorate diferit. Jocul dezvolta motricitatea, coordonarea mana-ochi a celor mici dar ajuta si la invatarea culorilor, formelor geometrice de baza si calcule matematice simple.

Dimensiuni aproximative: 35 x 11 x 8 cm

Dezvolta imaginatia si indemnarea.

* Deoarece ajuta la dezvoltarea abilitatilor, jucariile din lemn sunt recomandate atat copiilor mici cat si celor mai mari.

* Toate produsele comercializate de noi sunt colorate cu vopsea ecologica.

* Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jucaria din lemn. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Review-uri clienti

5 din 5
Evaluarea medie bazata pe 1 Review

Recomandari pentru achizitie

0%

Bazat pe 2 recomandari
0

Recomanzi acest produs?

Da Nu
Cele mai pozitive
Chitoiu Adelin
18/06/2020, 17:34
Achizitie neverificata

Sortati dupa:
Achizitie neverificata

5 din 5
Acest review a fost util?
(2) (1)
Scrie un review