Joc lemn 3D Senzorial Potrivire

65.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ din lemn 3D Senzorial de potrivire si sortare, format din 22 de forme din lemn, 20 de sabloane din lemn.

30 zile
TOY67847
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ din lemn 3D Senzorial de potrivire si sortare, format din 22 de forme din lemn, 20 de sabloane din lemn pe care sunt scrise denumirea formelor de potrivit si saculet de depozitare al pieselor. Jocul dezvolta coordonarea mana-ochi, concentrarea, rabdarea, recunoasterea formelor, obiectelor si culorilor de catre cei mici.

Dimensiuni aproximative sabloane: 9 x 5.5 cm - cutie ambalaj: 29.5 x 19.5 cm

* Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jocul din lemn. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Comentarii si recenzii

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Adreseaza-ne o intrebare: