Joc de memorie din lemn cu Buburuze

40.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ de memorie din lemn cu Buburuze, format din 4 planse diferite cu cate 12 imagini fiecare planse si set de 12 buburuze.

30 zile
TOY67874
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ de memorie din lemn cu Buburuze, format din 4 planse diferite cu cate 12 imagini fiecare planse si set de 12 buburuze. In suportul jocului se introduce o planse cu imagini pe care se vor pozitiona buburuzele. Scopul jocului este de a memora cei mici cat mai multe perechi de imagini identice prin ridicarea pe rand a buburuzelor. 

Jocul dezvolta capacitatea de memorare, logica si coordonarea mana-ochi a micutilor.

Dimensiuni aproximative: 22 x 22 x 1 cm

* Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

IMPORTANT !
Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jocul din lemn. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Comentarii si recenzii

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Adreseaza-ne o intrebare: