Covor puzzle 36 piese

25.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ Covoras format din 36 de piese tip puzzle confectionate din spuma buretata moale.

30 zile
TOY67867
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ Covoras format din 36 de piese tip puzzle confectionate din spuma buretata moale ideale pentru suprafetele de joaca dar si pentru a putea fi construite si diferite forme. Piesele tip puzzle contin imagini cu cifre si litere decupate care pot fi scoase si repuse. Jocul dezvolta simtul tactil, motricitatea fina si logica celor mici.

Dimensiuni aproximative piese: 12 x 12 x 1 cm

Dimensiuni aproximative covoras: 70 x 70 cm

Dezvolta imaginatia si indemnarea.

* Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

* Produsul este confectionat din spuma EVA (Ethyle Vinyle Acetate).

IMPORTANT !

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate.

Comentarii si recenzii

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Adreseaza-ne o intrebare: