-20%

Jocul Secventa Numerelor

36.00 Lei
Pretul vechi: 45.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ, interactiv Secventa Numerelor.

30 zile
TOY67866
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ, interactiv Secventa Numerelor. Cartile de joc au operatii matematice iar tabla de joc are raspunsul. Fiecare carte de joc are cate o adunare sau scadere. Atunci cand rezultatul unei operatii aflate pe o carte din mana se regaseste pe tabla de joc, pune jetonul pe rezultat. Primul jucator care a format pe tabla de joc o coloana orizontala, verticala sau diagonala formata din 5 jetoane la culoarea sa, castiga jocul formand Secventa Numerelor.

Jocul poate fi jucat de minim 2 pana la 6 jucatori.

Dimensiuni aproximative cutie ambalaj: 26 x 21 x 6 cm

Dezvolta imaginatia si indemnarea.

* Deoarece ajuta la dezvoltarea abilitatilor, jucariile din lemn sunt recomandate atat copiilor mici cat si celor mai mari.

* Toate produsele comercializate de noi sunt colorate cu vopsea ecologica.

* Acest produs este recomandat copiilor peste 7 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jucaria. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

100%

Bazat pe 2 recomandari
2

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

20% Reducere la jucarii din lemn Childhood Toys