Jocul Cuvintelor

75.00 Lei
Scurta descriere:

Joc interactiv Noriel Jocul cuvintelor cu 2 planse de joc.

30 zile
TOY67668
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc interactiv Noriel Jocul cuvintelor cu 2 planse de joc, dintre care una prevazuta cu casute in relief pentru fixarea literelor,
regulament,108 litere, 4 suporturi pentru litere, 1 saculet de panza.

Pregateste-te sa iei cuvantul si sa-ti demonstrezi abilitatile lingvistice intr-un joc de strategie lexicala.


Aranjeaza literele pe care le primesti pe tabla de joc, in pozitii strategice, folosindu-te de literele adversarilor ca sa alcatuiesti cuvinte cat mai sofisticate! In functie de valoarea literelor pe care le-ai folosit si de pozitiile lor pe tabla, primesti puncte.
Castiga jucatorul care aduna cele mai multe puncte!


Dimensiuni aproximative cutie 39.5 x 26.5 x 5.5 cm

* Acest produs este recomandat copiilor peste 5 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !


Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca . Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Review-uri clienti

5 din 5
Evaluarea medie bazata pe 1 Review

Recomandari pentru achizitie

0%

0

Recomanzi acest produs?

Da Nu
Cele mai pozitive
Radulescu
24/09/2019, 09:46
Achizitie verificata

Educativ.Recomand!
Sortati dupa:
Achizitie verificata

5 din 5
Educativ.Recomand!
Acest review a fost util?
(0) (0)
Scrie un review

Produse din aceeasi categorie