Joc societate Twister

45.00 Lei
Scurta descriere:

Joc de societate Twister. Jocul este format din covor cu buline, confectionat din material plastic, instructiuni de folosire si o placa de carton in forma patrata, impartita in 4 sectiuni si un ac de plastic care este atasat de carton.

30 zile
TOY67666
in stoc
+

Descriere completa

Pachetul contine: Joc de societate Twister. Jocul este format din covor cu buline, confectionat din material plastic, instructiuni de folosire si o placa de carton in forma patrata, impartita in 4 sectiuni si un ac de plastic care este atasat de carton. Cu ajutorul placii se va decide cine ce sarcina are de indeplinit. Placii cu sectiunile din cadran ii corespunde urmatoarea miscare pe care jucatorii trebuie sa o faca.

De exemplu, la strigarea: picior stang pe verde toti jucatorii se vor rasuci astfel incat sa puna piciorul stang pe o bulina verde. Jocul continua astfel pana cand un singur jucator va ramane in picioare acela fiind bineinteles castigatorul.

Poate fi jucat de 2 pana la 4 jucatori. Jucatorii nu au voie sa atinga solul cu genunchii, cu coatele sau sezutul. Acest lucru face de fapt jocul mult mai dificil si mai amuzant.
Uneori este nevoie ca un jucator sa mearga prin jurul piciorului altui jucator pentru a atinge o anume culoare. Cu cat jocul avanseaza mai mult cu atat devine mai greu si mai incurcat si cu cat sunt mai multi jucatori cu atat devine mai interesant si mai distractiv.
Orice jucator care cade sau atinge panza cu cotul sau cu genunchiul va fi imediat eliminat.


Dimensiuni:
- folie dreprunghiulara din plastic: 165 x 138 cm.;
- cartonul impartit in patru sectiuni: 25 x 25 x 0.5 cm.

Dimensiuni aproximative cutie ambalaj: 27 x 27 x 5 cm

* Acest produs este recomandat copiilor peste 6 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !


Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

0%

0

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie