Joc lemn de snuruit cu animale

50.00 Lei
Scurta descriere:

Joc din lemn Montessori format din placi cu piese de marimi si culori diferite de pozitionat pentru a forma diferite animale.

30 zile
TOY67873
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc din lemn Montessori format din placi cu piese de marimi si culori diferite de pozitionat pentru a forma diferite animale. Snururi de culori diferite cu ajutorul lor vor fi snuruite si pozitionate piesele in diferite moduri cum doresc cei mici pe orificiile placii. Jucaria ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice fine, dexteritatii stimuland rabdarea si imaginatia celor mici.

Dimensiuni aproximative / animal : 16 x 10 cm 


*Jocul educativ dezvolta imaginatia si indemnarea.

* Deoarece ajuta la dezvoltarea abilitatilor, jucariile din lemn sunt recomandate atat copiilor mici cat si celor mai mari.

* Toate produsele comercializate de noi sunt colorate cu vopsea ecologica.

* Acest produs este recomandat copiilor de la 3 ani !

* Produsul este nou

IMPORTANT !

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jocul din lemn. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

0%

0

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review