Joc educativ de Memorie si Asociere

40.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ de Memorie si Asociere format din placa din lemn cu 16 orificii si 6 planse cartonate cu imagini(fata-verso).

30 zile
TOY67981
in stoc
+

Descriere completa

Jocul educativ de Memorie si Asociere dezvolta gandirea selectiva, coordonarea mana-ochi, indemanarea si imaginatia celor mici, memorand imaginiile.

Pachetul contine: Joc educativ de Memorie si Asociere format din placa din lemn cu 16 orificii, 6 planse cartonate cu imagini in seturi de cate 2. Plansele au imagini fata-verso cu fructe, copii, animale de ferma, animale salbatice, diferite obiecte, activitati sportive. Jocul contine si o clepsidra si 16 piese din lemn de culoare rosie care acopera fiecare imagine a plansei.

Prin ridicarea unei  piese de pe placa, se va descoperi o imagine, iar cei mici trebuie sa descopere imaginea pereche, fara sa ridice  mai mult de 2 piese odata. Imaginea identificata corect ramane descoperita si apoi se trece la cautarea urmatoarei imagini pereche.

Dimensiuni aproximative produs: 22,5 X 14,5 cm.

Dimensiuni aproximative cutie: 25 X 17 cm

Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jocul. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Pretul include TVA si se refera la un pachet.


Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

0%

Bazat pe 1 recomandare
0

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie