-20%

Joc educativ Animale din continente

24.00 Lei
Pretul vechi: 30.00 Lei
Scurta descriere:

Joc educativ interactiv Animale din continente.

30 zile
TOY67915
Stoc epuizat

Noi, (SC MON & TOY 86 SRL) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@childhood.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere completa

Pachetul contine: Joc educativ interactiv Animale din continente antreneaza memoria copiilor, logica si totodata dezvolta cultura generala si cunostintele geografice.

Invata cele mai importante caracteristici ale animalelor : cum arata, unde traiesc, cu ce se hranesc, daca sunt amenintate cu disparitia, precum si cateva trasaturi distincte fiecarei specii.

Setul contine : 60 de carti cu animale, pliant cu animale grupate pe regiuni, harta si variante de joc.

Dimensiuni cutie: 17 x 12 cm

* Acest produs este recomandat copiilor peste 7 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !
Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca . Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

50%

Bazat pe 2 recomandari
1

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

20% Reducere la jucarii din lemn Childhood Toys