Joc din lemn X - O si Sudoku cu animale

30.00 Lei
Scurta descriere:

Jocuri din lemn X - O si Sudoku cu animale, educative de strategie si logica cu piese colorate.

30 zile
TOY67949
in stoc
+

Descriere completa

Pachetul contine: Jocuri din lemn X - O si Sudoku cu animale, educative de strategie si logica cu piese colorate. Regula jocului X - O este simpla: incepe jucatorul cu piesa X si celalalt cu piesa O. Scopul jocului este ca unul dintre jucatori sa reusasca sa obtina o linie, o diagonala sau o coloana complectata cu X sau O. Daca niciunul dintre jucatori nu reuseste acest lucru, jocul se reia pana cand unul dintre jucatori castiga.
Pe verso tabla de joc are varianta jocului Sudoku avand piese din lemn cu figurine de animale. Scopul jocului este ca cei mici sa reuseasca sa pozitioneze piesele astfel incat sa nu se repete o figurina pe aceiasi coloana sau linie.

Jocul dezvolta logica, imaginatia si indemnarea.

Dimensiuni aproximative: 18 x 18 cm
* Deoarece ajuta la dezvoltarea abilitatilor, jucariile din lemn sunt recomandate atat copiilor mici cat si celor mai mari.

* Produsele sunt colorate cu vopsea non-toxica, pe baza de apa.

* Acest produs este recomandat copiilor peste 3 ani!

* Produsul este nou.

IMPORTANT !

Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu jucaria din lemn. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de folosire. Produsul poate necesita montarea de catre un adult. Nu expuneti produsul la foc, temperaturi ridicate sau umiditate.

Adreseaza-ne o intrebare:

Review-uri clienti

Recomandari pentru achizitie

100%

Bazat pe 1 recomandare
1

Recomanzi acest produs?

Da Nu

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie